Tevékenységek

Rehabilitáció: Pozitív megerősítésre épülő, etológiai alapú módszerekkel kínálunk segítséget a kutyák viselkedési problémáinak kezelésére. Szakértő csapatunk olyan terápiákat alkalmaz, amelyek a kívánt viselkedés megerősítésén, pozitív tapasztalatokon és támogatáson alapulnak. A cél az, hogy kutyájuk biztonságban és örömmel tapasztalja meg a kívánt változásokat, ezzel elősegítve a kölcsönös bizalmat és együttműködést.

Kutya táplálkozás tanácsadás: Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás kulcsfontosságú minden kutyának. Tanácsadóink személyre szabott étrendekkel és táplálási tippekkel segítenek abban, hogy a kutyája mindig csúcsformában legyen.

Állati és Birtokvédelmi ügyekben jogi tanácsadás: Jogi szakértőink segítenek Önnek megérteni és védeni kutyájával kapcsolatos jogait. Legyen szó állatvédelmi ügyekről vagy birtokvédelmi kérdésekről, nálunk minden szükséges jogi támogatást megtalál.

Etológiai tanácsadás: Etológusaink segítenek megérteni kutyája viselkedését és kialakítani a megfelelő kezelési tervet az együttélés harmonikusabbá tétele érdekében.

Kutyasszisztált habilitációs foglalkozások: Szervezett tevékenységeink és foglalkozásaink a kutyák és gyerekek számára kialakított környezetben való optimális adaptációt támogatják. Egyedülálló tapasztalatok és szociális interakciók várják gyermekét, melyek elősegítik az egészséges szokások kialakítását.

Oktatások és Képzések: Képzéseink és oktatásaink kiterjednek a kutyatartás minden területére. Legyen szó alapvető parancsokról vagy speciális készségekről, nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb képzést.

Masszázs: Kínálunk kutyamasszázs szolgáltatást is, mely nemcsak relaxációt nyújt kedvencének, de segít enyhíteni az izomfeszültségeket és támogatja az optimális mozgékonyságot. Tapasztalt masszőreink figyelik és reagálnak kutyája egyedi igényeire, biztosítva a kényeztető és gyógyító élményt.

Kutya Fitness: A kutya fitness programunk célja, hogy kutyáját fizikailag és mentálisan kihívás elé állítsa, támogatva ezzel a jó kondícióját és energiaszintjét. Szakértő edzőink segítenek kialakítani egyéni edzéstervet, amely segít erősíteni és formában tartani négylábú barátját.

Kövesse velünk a kutyatartás legújabb trendjeit és tudományos fejleményeit, és tapasztalja meg, hogyan válhat kutyájával való együttélés kielégítővé és örömtelivé a Kutyarehabilitációs és Képzési Központ segítségével.