Oktatások és Képzések

Szolgáltatásunk célja a kutyatartók és kutyáik harmonikusabb együttélésének elősegítése. Különböző oktatási és képzési programokon keresztül olyan készségeket fejlesztünk, amelyek erősítik a kutyatulajdonos és kutyája kapcsolatát. Az alapvető parancsoktól kezdve a speciális készségekig terjedő tanfolyamokat kínálunk, melyek minden kutyatartó számára testre szabhatók.

Az oktatások és képzések során nemcsak a kutyákat, hanem a gazdikat is oktatjuk a pozitív megerősítéses és etológiai elvek szerint. Az alapoktatás mellett speciális területekre is fókuszálunk, beleértve a problémamegoldó készségeket, a kutyatársadalomban való viselkedési szabályokat és a kutyák közötti biztonságos interakciót.

Célunk, hogy a kutyatartók magabiztosan és tudatosan tudjanak kommunikálni kutyáikkal, ezáltal erősítve a kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapuló kapcsolatukat. Az oktatások és képzések során szerzett tudás segíti a gazdikat abban, hogy kutyájukkal együtt boldog és kiegyensúlyozott életet élhessenek, miközben támogatjuk a pozitív és etikus kutyatartást